‘alles communiceert’

STUDIO Connecting The Dots

STUDIO Connecting The Dots houdt bedrijven en organisaties in verbinding met hun stakeholders. Ook – en juist – als het lastig wordt.

De grote uitdaging voor organisaties is aansluiten bij de belevingswereld van stakeholders, vooral als zaken veranderen. Die belevingswereld laat zich niet kaderen. Een brede blik is daarom essentieel, want ‘alles’ communiceert.

Om gedragenheid te realiseren verbindt STUDIO CTD alle relevante zaken met elkaar. STUDIO CTD werkt daarom graag samen met HR, procesadviseurs en (lijn)management. Zo lukt het om belanghebbenden mee te krijgen in ontwikkelingen. Te zorgen dat ze begrijpen wat er gebeurt en wat de impact is voor hen. En dat ze keuzes die gemaakt worden, herkennen.

Dat is belangrijk als je weet wat bepaalt of nieuw gedrag, blijvend gedrag wordt. Onderzoek laat namelijk zien dat dat voor tachtig procent bepaald wordt door wat mensen ervaren nadat ze het nieuwe gedrag hebben vertoond. Dat maakt ervaring de meest krachtige communicatievorm. STUDIO CTD levert vanuit die visie veranderadvies en -communicatie. Als adviseur, uitvoerder en interimmer.

MIEKE SMULDERS

Ik ben een verbinder, een senior veranderadviseur die dichtbij opdrachtgevers én werkvloer staat. Door inzicht in menselijk (groeps)gedrag en begrip van stakeholdermanagement weet ik mensen aan elkaar én aan een doel te verbinden.

Mijn grootste talent: ik zie heel snel hoe verschillende belanghebbenden naar (de ontwikkelingen in) jouw organisatie kijken. Dat vertaal ik naar een concrete veranderaanpak.

Met meer dan twintig jaar ervaring in het veld en een gedreven, kritische, out-of-the-box houding, ben ik een gesprekspartner op alle niveaus. Energiek, schakel snel en een open persoonlijkheid met humor. Scherp & sensitief.

Een vraagstuk in een uitdagende omgeving? Dan komen mijn kwaliteiten tot hun recht. Ik breng je mijn frisse kijk op zaken en een doeltreffende aanpak.